När mamma är borta...

Låt er inte luras av bilden, jag är inte den snälle skolflicka jag ser ut att vara, näjj! Precis efter denna bild togs så rev ja åt mig en bit av fettots bulle (hon har ätit en hel påse på bara nån timme!!!), sen la ja av en brakbajja mitt i fejjan på na och band fast henne vid matbordet å där sitter hon än. Ajm still gåing strång, som man brukar säja. Föräldrastyrkan här hemma är ju halverad men de är inte glädjen i att förstöra. Halverad asså. Ikväll tar ja över världen!



Hellre en skruvad spark än en spark i skrevet

Imorrn åker morsan härifrån och ska lämna mig. Jag är en robot utan känslor så jag bryr mej väl inte ja. Näjj näjj jag bara skrattar farorna rakt upp i ansiktet ja. Fettot är i alla fall kvar hemma och tur är väl det så det är nån som rensar lådan efter mej när jag bajjat. 

Och om hon inte ger mej mat så förvandlas jag till robot-ninja-kattän.




haaaaaaadjjjjj-aah! 


Böghög

Några av mina morföräldrar kom och hälsade på ruggugglorna nu i helgen men dom bara övergav mig hela tiden. Pah! Jag har minsann fått nya kompisar jag och vi är ghetto-fabulous allihopa ska ni veta.

Billing åkte ur robinson bara för jag sa åt honom att han skulle dä. Imorgon ska han och jag signera böcker på veggiegården i malmö för vi skrev den boken om matbrist vi.



jag och mina polers


Svingenialiskt

Svininfluensan kommer inte drabba sverige...än.
Men man vet ju aldrig. Var kåmmer det från och vem ärä som ska ta över världen?




Du kanske snart hostar du, men jag hoppar i sängen ja.






Jag kan allt!

Jag sitter och försöker lära morsan att spela ukulele men hon är trög som en hår-katt och sätter inte fingrarna där jag säger åt henne. Jag uppfann ukulelen för morsans gitarrer är för stora för mej så jag kom på ett nytt intrument och kallar den ukulele. Vet ni vad det är eller? Jag är grym som fan, värsta hendrix - fast på uke då förstås är jag det.

Man kan också vässa tänderna på strängarna om man vill.



"Du måste trycka också mamma!"


Jag har blivit den stora kissekatten ja

Jag är snart godzilla för jag äter min egen odlade mat som jag har i grönsakslandet under mattan jag. Och då blir man stor!
Idag när jag låg i trädet så hade det krymt och blivit jättelitet trodde jag först men sen såg jag i spegeln att det är jag som har blivit stor!

Då firade jag det och gick ut och skrämde grannkattän.


Förut var trädet typ bara lite mindre än mig - nu är jag större än trädet ja



Valpen svälter

Ikväll är det robinson såm jag ska titta på ikväll. Lill-Eric eller valpen som han kallas svälter. Och det gör jag med! Jag får aldrig smaka på morsornas mat, dom bara äter och äter och äter men jag får ingenting. Till och med när jag åt ur soporna så fick jag inte det. Jag fattar inte, det ska dom ju inte ens äta själva. Snåla fetton!

Förnedringsblåggen

Morsorna är elaka!
Dåm kastadä mej i en balja med vatten och kallade mej duktig kisse. Intä fan är väl jag duktig som låter mej bli tvättad och förnedrad av två fettdrypande talgbollar. Imårgon ska jag hämnas. Eller nån annan dag.

Dessutom har dom köpt ny mat till mej som dom blandar med min gamla mat. Men jag är inte dum är inte jag. Näjj näjj! Jag petar ut dåm nya bitarna och lämnar kvar av den gamla maten ja. 
Människor är bra dumma! Imorgon ska jag ta över världen också. 


Igår skapade jag en ny musik-kultur som ska få heta reggae. Åm du har hört det förut så var det från mina tankar som kom i förväg då.


join da movement mann. music for da people mann. shoot em 3-legged dogs mann.


poop power

Idag när morsårna var innä i duschen så passadä jag på att traska in och göra en feting i lådan. Ellär utanför lådan rättarä sagt. Doften spred sig ljuvligt i värmen och vattenångorna. Fy fan vad jag ä bra! Där fick dåm för att dåm hadä påskbord igår och jag bara fick en ända ynka litän räka.



tooosfäry

Idag tappadä jag min första tand. Först skrattadä mammorna åt mej för dåm troddä jag hade en snus under läppän. Sen när jag och Pimp (min kompis apan) brottades så slog han till mej på käften så tandän flög ut. Men jag slog tillbaka så han ble blodig. Ha!


Så här såg jag ut innan tandän ramladä ut.





Pimp blev slagän så flodät sprutadä på han
blodig pimp kom igen nu laddas upp!


Nu ä jag tandlös men rätt snygg ändå va



Hajjdå!


Guldkattän här!

Hajj och välkomna!

Igår scårade jag in massa mål för färjestad så dom tog SM-guld. Jag vill ju intä skryta med min insats men jag kan ju säja att om det inte vorä för mej så skullä dom ju inte ens ha kommit till kvartsfinal va. 
Så det är jag såm är guldkattän.

Eller pruttelutten, mysmotorn, godingkissen, sötgrispussen, pystemannen, buskisse, sötnos, älskling, fjant, godingfavoriten eller mammas bajstarm. (När morsan1 kalladä mej för det sistnämnda så tycktä morsan2 att hon hadä gått lite för långt, vad tyckär ni?)





Tjärt barn har många namn.

Bagarän bagarän apansson

I förrgår bakade jag kanelbullar. Dät tog litä tid för det är svårt att knåda degen om man intä är så stor. Män jag gjordä dä ja! Och äggän tog slut när jag skullä pänsla dåm innan gräddningen men då värpte jag bara ett nytt ägg ja.
Där blev typ 700 bullar och morsorna ska intä få smaka på en ända!



Degen rann övär kantän på bunkän när jag tog bort bakdukän.




Dåm är bara mina!




Gått.




Pannkakår

Morsan 1 & 2 sitter och tittar på håckyn nu. Första periodän är precis slut åch dät blev ingät m¨l än. Män jag ska in dit åck spela snart å då blir dät nog mål för jag har övat på hockey hela mitt liv ja.

Morsorna sattä i sig än massa pannkakår till hockeyn också. Dåm hadä sylt på åck där luktadä väldans gott va. Män jag fick intä smaka. Ävän fast jag krafsadä å bet morsan på fotän fick jag intä smaka. Håriga människa!!



Morsan är en elak mamma.



Ge meeeeeeeej

Jag ä än farlig en

Hajj och hajj!

Igår så drog vi bort till nåt ställä på campus där dä va jättämyckä folk. Jag satt i morsans ryggsäck och var cool på vägän dit. Morsorna plockadä fram en grill och dåm hadä grillspett såm såg jättägoda ut. Men såm vanligt åt dåm upp allt själv. Jag tyckär dom är litä snåla ibland va.

Jag tog än litän promänad runt och hälsadä på folk och skrämde så många jag kundä. Dät var två personär som blev rädda för mig. Jag är en farlig kisse va. 


Jag är dän farliga kattän

Vårän är häär

Såm alla andra år jag levat så kåm våren nu i april. Fast dät här kanskä var första gången män det skitär väl jag i vad ni tror ällär. Fettot o morsan tog i alla fall ut mäj idag igän och dä såg ut såhär.



Kålla va snygg jag är i min tröja då! Dän har jag stickat själv i förra väckan gjordä jag dä tror ja dä va. 





Åh min mamma bella aka fettot är också stolt hon för jag är hennes (tror hon dä) snyggsnygga kissäkattbäbis





Och mamma 2 aka morsan va åckså stålt när hon fick hålla i mäjj. Utä är vi åckså. I gräsät! GRÄÄÄÄS




Jag måstä erkänna att jag tyckär fettot är litä snyggare än morsan. Men jag fattar intä varför hon är sån linslus så hon till och mäd speglar sig i morsans solglasögån. Där är löjligt dä tyckar jag dä. Vad tycker ni?

Förrästän så posar jag intä på nån bild för jag behövär intä posa för å bli snygg ja som morsan ällär såna där modällär som bara plutar mäd läpparna. Dät behövär inte jag göra dä för jag är pystepan apansson åck fyller fem månar i april!

Hemlös ällär?

Bådä igår ock idag så har morsörra tagi på mej än tjock tröjja. Dåm kanske skratt åt dä män jag tycker i alla fall att ja ble döö-snygg i dän. Åh dä skullä ni också tycka åm ni såg mej, ja låvar dä ja! Åvanpå dän där tröjan så har ja haft än fjollig såsa sele mäd ett snörä i. Kåppäl kallade dom dät. Åh i dän där utstyrseln har jag gått omkring bland fålk och visat min snygga fäjja. Jag är dän snyggaste kattän i stan ja vet ni. Fettot visade mäj en spegäl än gång å jag var jö grymmt myckä snyggare än hännä i alla fall!

Ute var dä rätt myckä sakär jag kunde nosa på. Morsorna troddä att dä var första gången utomhus för mäj, män ujujuj va fel dåm har! Jag brukar smyga ut åm nättärna vet ni å gå än runda på krogän och dricka kåcka kåla, för dä ä gott tyckär jag dä.

Sän så har dåm lagt massa pappär i än påse hämma å jag tror dåm övar mig inför ätt liv som hemlös ällär nåt. Titta bara här:



Sisst ja kålladä så varä i alla fall hemlösa såm fick såva under papper. Visst ja kanskä intä sov dårå män jag lekte ju i alla fall å dä är väl typ samma sak i alla fall tycker jag dårå.

Idag lagade morsan spagetti mäd nån skaldjurssås till fettot å såm vanligt fick ja intä smaka. Dom jävlarna! Män nu ska jag i alla fall gå å äta rästerna såm finns i kylskåpet (fettot trodde jag intä såg hännä när hon la in dä som blev över i kylen, när hon kundä gett dä till mej på en gång). 
Förrästen säger dåm att min bajj luktar skit, men vafan troddä dåm dän skulle lukta när dä är så förbannat myckä peppar i matän?




öjj biff börbignjojn

Igår skulle morsan mata fettot så hon stog o gräjja vid spisen ijänn. Jag fick jö sitta på spisfläkten o kolla öpp så hon int gjordä nåt konstigt såm å ha i praliner äller min mat i gryta.

Suputän klara int sig utan den där röda drycken rödvinet, ni vet va dä ä va? Sånt där berusningsmedel som luktar littä fränt å smakar skit. Tydligän så blir man glad av dä, men ja ä glad ändå ja. Åh hon hälld dä till å med i maten!! Najj najj najj dä vill intä jag ha i min mat i alla fall. Men dä spelar väll ingen roll för ja får ju ändå ingenting för fettot.

Äfter att dä hade kokat ett tag så börja dä fakktiskt luckta ganska gott. Å sänn la dom dää på tallrikar å jag satte mäj i morsans knä för å äta mä dåm män dä fick ja inte. Fattar ni ällär? 


Här är resäpptet åm ni vill prova själva:

ingrädiänsär:
smålökar
färska champinjonär
körsbärstomatär
vege-grytbitar (ällär qorn-bitar)
vege bäjjkån (vegetariskt bacon sägär morsan att dä stavas))
starkt mustigt rödtjut
bulljång (grönsaks såklart) (morsorna är vegätarianär)
Kryddär (orägano, basilika, litte chilipölvär å paprikapölvär, lagärblad, salt å päppar)
Vitlök
Vetemjöl

Gör såhär:
Bryn grytbitarna i smör (hälst en järngryta!) tillsammans mä kryddär å vitlök. Låt dä pöttra än litten stund där. Pudra över nån matsked mä mjöl. Häll sän på röötjutät aka vinät och böljong. Beroändä på hur myckä "kött" dä ä i gryta så tar du i mängdän vin uttifrå dä. Men typ nästan e heel flask vin (åtminstone mer än halva) åm du har än hel förpackning grytbitar och då kanske 2-3 dl böljång.
Smält smör i än stekpanna åck lägg i smålökarna, bejjkånät åck champinjonärna. Fräs dom än stund då. 
När dä har bubblat ätt tag i grytan å luktar gått så lägger du i lagärbladen å gräjerna från stekpannan. Sän får dä puttra ett littät tag till så dä gojsar ihop däj å ser gott ut. (Dä luktade också gott öppe vid spisfläkten vet ni!) När dä är nästan klart så äre dags att ha i tomatärna så dom blir varma sen kan ni servera mäd typ klyftpotatis ällär nåt annat till.



littä maat:





hallå! Jag vill jö också smaka!!



Jävla fettona sa att jag intä fick smaka män när dom inte va hämma så värmdä ja littä i micron å dä va gott. Kommär ni prova å laga nö liknande ällär?



RSS 2.0