Beat it

Min frände Michael har avbokat sin avskedsturné. Han sa hajj hajj till denna sidans scen redan inatt, och hans presstalesman meddelar därmed att han inte kommer att kunna genomföra sin planerade turné.

Jag har ju jobbat en hel del med honom genom åren och jag måste säga att han har stor talang även fast han inte är så bra på fotboll. Men har är ju trots allt musiker - vad kan man vänta sig?

Jag har i alla fall fällt en tår (hackat lök) till ära för denne fantastiska sångare, dansare och legend.


Vila i frid min vän ♥


Midsommar and such

Jag har smugglats till stockholm där jag nu njuter av det priviligerade livet på lidingö. Här finner ni mig i bubbelpoolen på gården eller ätandes på finaste patén.

Morsorna säger att ståltråden på min mage kommer ryka idag - dagen till ära. Sen ska jag näcka. Morgondagens löpsedlar kommer lyda: "Nakenshock på lidingö! Ung dam struttade runt naken på midsommarfest". 

När jag är åter i Växjö har jag förvandlats till socitetsdam och talet är nu på klingande rikssvenska.



Jag reste självklart i 1:a klass



Dagarnas aouwt-fittar

Det hela har varit mycket märkligt sen jag blev kass-trerad. Varje dag har jag fått nya kläder att ha på mig kan det tyckas. Inte vet jag vad jag har gjort för att förtjäna detta, men det är bra att fettot har börjat jobba för brödfödan iallafall. Ja, hon får ju all min mat - men vad får jag? Nu får jag lite paltor att gå omkring i åtminstone.




Min sailor tröja. Inte lika fin som min andra sjömanströja men nästan.



Det här är min läsdress. Den har jag bara när jag läser eller andra stunder då jag känner för något tight.




Jag ÄLSKAR min pyjamas!



Everybody loves a bald pussy!!!







ITS ALIVE!!!

Schaallåå....ja tror ja har blitt bortrövad av utåmjordinglar, ja minns inget från tidigare idag, bara ett starkt ljus, en kall hand å sen vakna ja upp här hemma med ståltråd på hela magen. Fattar nada. Här hemma säger dom att jag har blitt kast redad? Va är det för bullshit? Nää, antingen är de utåmjordlingar eller så har ja söpet mig jävla full för vinglig är jag också. Hmm. 

i kill you!

I helgen var vi i Kalmar för att hälsa på några odågor. Den ena var ok men den andra bara sprang efter mig hela tiden. Till slut fick jag lov att ge henne på moppo.


kom ett steg närmare och i kill you



Utbrändhet och big paw

Jag har varit med om diverse hisnande saker den sista tiden så det är därför jag inte bloggat kan man säga.
Först sov jag gott, sen åkte min ena morsa ifrån mig i flera månader och veckor och dar, sen kom hon hem och då blev det fint väder. Med vädret kom morsornas kompis Alex och humlorna. Dom bits. Inte alex alltså utan humlorna.

Se här bara vad som hände när jag skulle vara snäll och släppa ut den lilla humlan i det fria igen.





Det är ju inte konstigt att man blir utbränd liksom. Men nu tror jag att jag är back on track. Ring grannskapet! Hämta farsan! Maila kusinen! PYSTEPAN BLOGGAR IGEN


RSS 2.0