Så har man börjat bli kallad människa också.

Storartade handlingar leder till....titeln människa?! Nej minsann, jag tycker nog att vovvekisse duger alldeles utmärkt som benämning på mig. Klicka här

Hurra hurra hurra!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! Så nu är jag ett år äldre. Eller aah, jag är ju 1 år nu! I födelsedagspresent fick jag en ny disksvamp. Den är stor, fyrkantig, grön och alldeles alldeles fantastisk! Mamma B har inte grattat mig nåt men mamma E har lovat att vi ska ha ett stort födelsedagskalas när B kommer hem igen.

När man är såhär stor som jag är så spelar ju inte kalas och presenter så stor roll längre men aaah, om ni vill så kan ni ju skicka paket till mig och så ändå.



Den gamla svampen ser lite skruttig ut nu när jag fått en ny. En snygg kisse ska ju ha en snygg svamp liksom.

Hej kompis!

Igår kom det hit en skum typ. Nitton år och skäggig. Morsans kusin tydligen. Först var jag lite skeptisk mot denna odrägliga tonåring. Men då det visade sig att han var rätt grym på gitarr så lirade vi lite tillsammans och blev polare. Jag har ju lärt honom lite låtar och så. Som den där "vodoo child" av jimi hendrix. Eller aah, det är ju jag som skrivit den o så...

Idag har vi lekt lite med min nya låda. Den är cool.



Puss på duuu

Jag saknar mamma lite...

Idag har jag blivit kompis med en liten pippi i rishatt. Hon bor utanför mitt fönster och vi har en väldans massa att prata om. Till exempel så berättade hon för mig om vilken himla trafik det är i vietnam. Fasansfullt tydligen. Dom bara kör och kör och kör. Här hemma körs det inte så mycket. Mamma E går omkring och hostar och är lite tråkig. Själv sitter jag som sagt mest i fönstret och pratar med min nya vän. Hon ska hälsa till Mamma B från mig säger hon.




RSS 2.0