Tillbaka till framtiden

Vi är tillbaka i hålan nu, jag å morsorna... rätt skönt faktiskt! Jag har återgått till att spatsera runt överallt där jag vill men inte får gå, på bordet och i tallrikarna, diskebänken, spisfläkten och påtandes i jorden på krukväxterna. Just denna kväll har jag ägnat åt att försöka koppla ur musikhögtalarna, tjockisen lyssnar på nån gräslig portugisisk folkmusik å de går jag ju inte med på! Nä, tacka vet jag brittan min idol. My heart will go on säger jag bara.

Om en vecka ska jag åka på semester. Det ska bli skönt faktiskt, ska tillbringa några lata dagar på en herrgård å så...har hört att dom har andra djur som ser fram emot att jag ska komma. Höns till exempel. 




Jävla marsianer

Jag har återigen blivit bortrövad från mitt hem. Först slogs jag med en röd katt som ville leka tuff. Sen blev jag kompis med en svart men fightades med hans bror den gråa katten från helvetet.

Nu huserar jag i en stor villa i uddeholm. Här finns inget direkt av intresse så jag roar mig med att reta gallfeber på moster och mormor genom att hoppa upp på borden och jama ljudligt.

Så här i semestertider är det svårt att lägga in bilder - därför får jag komplettera med det vid senare tillfälle. Tills vidare får ni nöja er med denna:


Den bästa vovvekissen det är jag det


RSS 2.0