Äntligen helg!

Flytt innebär även renovering av lägenhet, arbetande morsor och planerande inför framtiden. Ja ni kan ju tänka er vem som fått bära det tunga lasset. Jag. Jag städar och skurar, målar och fejar, packar och bär kartonger. Det är tur att man inte är klen!
Igår (lördag) när jag äntligen hade sovmorgon kom morsan och satte sig på mitt huvud och skrek att hon ville ha frukost. -"Kan du la göö sjelv elleh" sa jag men hon fortsatte att klaga. Började tvätta både sig och mig. När hon bet mig i bröstvårtan fick jag nog!

Jag drogade henne igårkväll med avsikt att få sovmorgon idag. Det funkade!

Allaaa hetter glenn i götebooorg

Jag kan inte minnas om jag sagt det förr men nu är även jag göteborgare, hittills tycker jag att det är kung men jag har ju å andra sidan inte sett mycket mer än den här lägenheten. Vi har balkong också å så men jag har inte velat gå ut på den. Inte för att jag är feg eller så men jag kanske fryser lite? Vi säger la det. Jag håller på å expandera mitt göteborska ordförråd nu, morsorna kallar mig för "tyken" hela tiden men det vet jag ju vad det betyder... det betyder ju snygg eller stilig. Hah! Dom avgudar mig. 
Jag kommer inom kort förresten att lägga in en efterlysning här, så håll ögat öppet! Nu ska jag återgå till att slicka på morsans salta tår. Tjipp tjipp som vi säger här i värmland. 

RSS 2.0