Hej kompis!

Igår kom det hit en skum typ. Nitton år och skäggig. Morsans kusin tydligen. Först var jag lite skeptisk mot denna odrägliga tonåring. Men då det visade sig att han var rätt grym på gitarr så lirade vi lite tillsammans och blev polare. Jag har ju lärt honom lite låtar och så. Som den där "vodoo child" av jimi hendrix. Eller aah, det är ju jag som skrivit den o så...

Idag har vi lekt lite med min nya låda. Den är cool.



Puss på duuu

Kommentarer
Postat av: Micke & Molle

Plåga inte ihjäl kattastackarn med gnällig rock. Pystepan ser mer ut att vara den nördiga Star Wars epos musik-typen. Lite mer spejsat liksom.

Skäggiga kusiner av det motsatta könet (motsägelsefullt uttryck - inte sant - hur ser ett 'motsatt' sådant ut egentligen? Sitter det på fel sida, eller?) kan säkert vara en ytterst skräckinjagande upplevelse. Särskilt när det ansiktsgroende attributet är av det mer spretigt spontangroende slaget. Men! - Pustepan ser ut att vara av det mentalt starkare slaget som individ. Och som sådan kommer man ju naturligtvis över slikt fjolleri, och blir kompis med objektet. Vem vet - man kanske kan få en godis och lite kel. Säkert leder detta till att PP kommer uppskatta en ny bekantskap med en av de mjukaste och finaste kompisar man kan hitta här i Världen. Ja!, de finns faktiskt forfarande även om det är svårt att förstå. Givet, Världen som den kan tyckas vara idag.

Ge katten en mus vet ja. Väck jägaren till liv!

Morsans kusins syrra och hansesas farsa åxå hälsar.

2009-11-15 @ 10:04:36
Postat av: Mormor

Det var allt på tiden att ni fick stifta bekantskapen så att du inte glömmer bort värmländskan.Puss och kram på din födelsedag:-)

2009-11-15 @ 20:26:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0